עוגת אוראו בתנור 4 מצרכים
תיאור
מתכון לעוגת אוראו בתנור 4 מצרכים שמכינים בקערה אחת ללא ביצים ללא מיקסר בקלי קלות כזאת שהילדים יוכלו להכין איתכם!
מצרכים לעוגה בקוטר 18
הוראות
-
שלב 1
חממו תנור ל-165 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו, תגרסו 24 עוגיות אוראו למרקם פירורי ותוסיפו 1 כוס חלב 240 מ"ל (כוס קפה). תוסיפו 2 כפיות אבקת אפייה, ערבבו הכל עד שתתקבל תערובת חלקה. אפשר לעשות את הכל במעבד מזון ולטחון ביחד.
-
שלב 2
העבירו את התערובת לתבנית אפייה בקוטר 18 (יש לרפד טוב בנייר אפייה), תכניסו לתנור שחיממתם ל-165 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-32-35 דקות או עד שקיסם נכנס ויוצא יבש או עם מעט פירורים ותוציאו.
-
שלב 3
אופציונלי: ניתן להמיס שוקולד מילקה לבן קערה בפולסים במיקרוגל ולזלף על העוגה או לערבב שמנת מתוקה עם שוקולד מריר ולזלף על העוגה. תנו לזה להתקרר ותאכלו
הערות
גנאש מלמעלה לבחירתכם!