עוגת סמורס מרשמלו

מתכון לעוגת מרשמלו סמורס 3 מצרכים pinit
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 7 דקות זמן בישול 10 דקות זמן כללי 17 דקות
טמפרטורת בישול: 250  °C כמות מנות: 4
מתאים לעונה: חורף

תיאור

עוגת סמורס מרשמלו עם ביסקוויטים פתי בר ושוקולד מילקה חום לבן מתכון קל ומושלם לילדים מ-3 מרכיבים בלבד!

מצרכים לעוגה בתבנית 26

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    לתבנית בקוטר 26 מוסיפים 4 חפיסות שוקולד מילקה חום לבן ומייצרים תחתית (אפשר להשתמש בכל שוקולד שאוהבים). מניחים מלמעלה את המרשמלו במסודר.

    השוקולד למטה וטעם המרשמלו לבחירתכם!
  2. שלב 2

    מכניסים לתנור על החום הכי גבוה (275 או 250 טורבו) לכ-10 דקות עד שהמרשמלו נחרך מלמעלה אך לא נשרף לגמרי!

  3. שלב 3

    מוציאים בזהירות ובעזרת ביסקוויטים פתי בר מתחילים לאכול, הילדים יעופו על זה!

    אפשר להשתמש באיזה ביסקוויט שאתם אוהבים!

הערות

אפשר להשתמש בשוקולד שאוהבים, גם בשוקולד לבן או בשוקולד בלונדי.

מילות מפתח: עוגת סמורס מרשמלו,מתכון לעוגת מרשמלו סמורס 3 מצרכים

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]