איך להכין שום קונפי

איך להכין שום קונפי pinit
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 35 דקות זמן כללי 40 דקות
טמפרטורת בישול: 90  °C כמות מנות: 1

תיאור

איך להכין שום קונפי בקלי קלות בבית. מתאים למריחה בסנדוויצ'ים, כתוספת על בשר, מקפיץ כל מנה!

מצרכים לצנצנת קונפי שום

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    מוסיפים לסיר קטן את כל שיני השום הקלופות ומוסיפים שמן זית עד לכיסוי (אל תחשבו שהשמן יתבזבז, יהיה אפשר אח"כ לתבל איתו סלטים וכל מיני דברים)

  2. שלב 2

    מוסיפים את המלח והפלפל, את הטימין המרווה ומערבבים.

  3. שלב 3

    מחממים את השמן לעוצמה בינונית נמוכה שיגיע ל-90 מעלות אם יש לכם מדחום ומטגנים אותו כ-35-40 דק' עד שהוא מתרכך ומקבל צבע יפה.

  4. שלב 4

    ברגע שמצטנן מעבירים לצנצנת מעוקרת ושומרים במקרר.

    מעקרים תבנית ע"י הכנסה של המכסה והצנצנת לסיר עם מים רותחים למספר דקות.

הערות

כדאי לעשות כמות גדולה. אפשר גם להקפיא ולהפשיר לפני השימוש!

מילות מפתח: איך להכין שום קונפי,קונפי שום מתכון

שאלות ותשובות

פתח בהרחבה:
אפשר לעשות גם ירק אחר?

בהחלט כן. עגבניות שרי או גזרים חתוכים.

אפשר לעשות קונפי של עוד דברים?

כן. קונפי של פירות, וקונפי דג למשל. וגם קונפי של בשר.

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]