סלט גזר מרוקאי חיז’ו

מתכון לסלט גזר מרוקאי חיז'ו
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 15 דקות זמן בישול 40 דקות זמן כללי 55 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לסלט

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    קלפו וחתכו 6 גזרים לעיגולים עבים ולא דקים מדיי. בשלו אותם במים חמים כ-40 עד 50 דקות או עד לריכוך, שיהיו נגיסים ולא רכים מדיי אחרת יהפכו לכם לעיסה ולא תוכלו לערבב אותם עם התבלינים!

  2. שלב 2

    העבירו את הגזרים לקערה עם מים קרים ומעט קרח כדי שיתקררו, בסיום תעבירו אותם לקערה אחרת ותתבלו: רבע צרור כוסברה קצוצה, שיני השום הקצוצות, הפפריקה המרוקאית, המיץ מהלימון הסחוט, המלח פלפל השמן קנולה והעריסה, מערבבים הכל בעדינות וטועמים, אם צריך מתקנים טעם.

    אפשר לערבב את כל תערובת התבלינים עם השמן בקערית קטנה נפרדת ואז לשפוך על הגזרים כדי לא לשחק איתם יותר מדיי בערבוב שלא ישברו!

הערות

אפשר גם פפריקה חריפה

מילות מפתח: סלט גזר מרוקאי חיז'ו,מתכון לסלט גזר מרוקאי חיז'ו

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *