תיאור
מתכון לספייסי נאגטס כמו של הרשת המוכרת והידועה, נחשף הסוד למתכון המדובר ביותר בעולם ואתם יכולים להכין אותו לילדים!
ספייסי נאגטס
מצרכים לכ-20 נאגטסים
לציפוי:
לבלילה הרטובה
לטיגון:
הוראות
-
שלב 1
טחנו במעבד מזון ידני את חתיכת הסלרי והשום, ערבבו עם החזה עוף הטחון, תוסיפו מיץ לימון קורנפלור מעט פלפל לבן פפריקה חריפה, מלח צ'ילי חריף גרוס ו-3 כפות מים, תטחנו הכל כמו שצריך או שתערבבו ידנית. קחו כף וצרו מכל חתיכה צורת נאגטס, שלא יהיה גדול מדיי - אם תעשו את זה גדול זה לא יתבשל בפנים!
-
שלב 2
מוסיפים לצלחת רחבה פירורי לחם שאוהבים ואת התיבול שכתוב למעלה ומערבבים, לוקחים את הנאגטסים ומצפים בתערובת פירורי הלחם. סדרו אותם בצלחת נפרדת.
-
שלב 3
מכינים את הבלילה הרטובה עם המצרכים הכתובים למעלה לבלילה הרטובה, מחכים עם הכוס מים לסוף וכל פעם שופכים קצת עד שמתקבלת בלילה שדומה לטחינה, לא דליל ולא סמיך מדיי! אם התערובת תהיה סמיכה מדיי הציפוי יהיה עבה, אם תהיה דלילה מדיי הוא יפול ולא יחזיק!
-
שלב 4
מחממים שמן לטיגון עמוק שיגיע ל-170 מעלות!
-
שלב 5
קחו את הנאגטס שלנו (אפשר גם להקפיא אותם שעתיים לפני) ותעטפו בבלילה הרטובה, תורידו עודפי בלילה ותטגנו בשמן החם (170 מעלות) תוציאו בסיום לרשת צינון ואח"כ שימו את הנאגטסים בקערה עם אבקת צ'ילי חריפה ופפריקה חריפה תעטפו אותם שיקבלו אדמומיות וחריפות נעימה. תגישו עם קטשופ מיונז וצ'יפס ותהנו!
אם השמן יהיה חם מדיי הנאגטס ישרף בחוץ וישאר חי בפנים! תעבדו עם מדחום!