פוטטוס כמו במקדונלדס

פוטטוס כמו במקדונלדס
רמת קושי: בינוני זמן הכנה 2 שעות זמן בישול 15 דקות זמן כללי 2 שעות 15 דקות
טמפ' בישול: 170  °C כמות מנות: 3

מצרכים ל-3 סועדים

לבלילה הרטובה

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חתכו את תפוחי האדמה לרבעים, תכניסו לקערה עם מים ו-2 כפיות מלח לכשעה.

  2. שלב 2

    לאחר שעה מבשלים את תפוחי האדמה במים חמים כ-6-7 דק' ומוציאים. בודקים עם מזלג שהוא ננעץ והם רכים אך לא רכים מדיי!

  3. שלב 3

    מוסיפים לקערה גדולה את תערובת התבלינים היבשה עם כל המצרכים הכתובים למעלה ומערבבים. לקערה אחרת נפרדת מוסיפים את הקמח הקורנפלור שמן הזית וכף מתערובת התבלינים היבשה מוסיפים כ-2 כוסות מים פושרים ומערבבים כדי להגיע למרקם של טחינה לא סמיך ולא דליל מדיי! כזה שיתפוס את הפוטטוס.

  4. שלב 4

    טובלים את הפוטטוס בתערובת הרטובה מורידים עודפי בלילה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה, כסו בניילון נצמד והקפיאו במקפיא לכ-שעה-שעה וחצי.

  5. שלב 5

    אחרי כשעה שעה וחצי תוציאו את הפוטטוס וטגנו שמן עמוק וחם (170 מעלות!) עד להזהבה, תוציאו אותם לרשת צינון ואח"כ תעבירו לקערה עם תערובת התבלינים היבשים, תערבבו ותקפיצו את הפוטטוס בקערה עד שידבקו אליה כמו שצריך. תגישו עם קטשופ ומיונז ושיהיה בתיאבון!

הערות

אפשר לוותר על הצ'ילי החריף.

מילות מפתח: פוטטוס כמו במקדונלדס,פוטטוס של מקדונלדס מתכון

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *