תיאור
סירניקי לביבות גבינה רוסיות בתנור - מתכון קל טעים מהיר עם הרבה חלבון, סה"כ כמה מרכיבים בקערה אחת, מכינים לביבות והופ לתנור, טעים ממש!
סירניקי לביבות גבינה רוסיות בתנור
מצרכים לכ-10 יחידות
להגשה
הוראות
-
שלב 1
מפוררים לקערה את גבינת הטוב טעם או הכנען או הטבורוג (500 גרם), מוסיפים תמצית וניל קמצוץ מלח 4 כפות קמח לבן ו-2 ביצים L ו-4 כפות תחליף סוכר של TRUVIA, מערבבים הכל עד לתערובת אחידה.
-
שלב 2
לוקחים כל פעם כף גדושה מהתערובת ומורידים על משטח מקומח היטב. מייצרים צורת עיגול וטופחים עליו קצת לצורת דיסקית עבה.
-
שלב 3
מרססים תרסיס שמן זית על נייר אפייה ומניחים את כל לביבות הגבינה. בצורה מסודרת.
-
שלב 4
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו - אחרי כ-15 דק' תפתחו את התנור ותהפכו את הצד שלהם בזהירות לצד השני. אחרי עוד 15 דק' תהפכו שוב ותראו אם הם השחימו / הזהיבו. ברגע שהן מזהיבות יפה תוציאו החוצה ותנו להן להצטנן.
-
שלב 5
מגישים עם יוגורט יווני או גבינה לבנה וריבת תות לייט של TRU וריבת פירות יער של TRU (יש להם עוד ריבות בעוד טעמים!).
אפשר להחליף את היוגורט בשמנת חמוצה