רוטב פטריות לבורקס בשר

מתכון לרוטב פטריות לבורקס בשר
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 12 דקות זמן מנוחה 10 דקות זמן כללי 32 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לרוטב

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    מחממים 2 כפות שמן זית במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל הלבן ומטגנים עד שמזהיב, ברגע שזה קורה מוסיפים 8 פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות דקות ומטגנים גם עד לצריבה.

  2. שלב 2

    מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים כדקה, מוסיפים את הקמח, הכורכום, המלח, אבקת מרק בצל, מערבבים, מעט שמן כמהין לטעם חזק יותר, מים, פלפל שחור גרוס, מעט סילאן, מערבבים, מבשלים הכל בעוצמת אש בינונית עד לצמצום ושהופך לסמיך וזהו.

מילות מפתח: מתכון לרוטב פטריות לבורקס בשר

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *