ירקות כבושים צבעוניים

ירקות כבושים צבעוניים
ירקות כבושים צבעוניים

תיאור

ירקות כבושים צבעוניים שתוכלו לנשנש בלי הפסקה אפשר להגיש לצד כל ארוחה זה מתאים בבוקר בצהריים וגם כחלק ממגוון הסלטים של שבת קודש. מהרו להכין!

ירקות כבושים צבעוניים

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 8 דקות זמן בישול 10 דקות זמן מנוחה 30 דקות זמן כללי 48 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לצנצנת ירקות כבושים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חתכו את כל הירקות כמו שכתבתי למעלה ואת הכרובית והכרוב תשרו במים חומץ ומלח למניעת מזיקים חלילה.

  2. שלב 2

    חממו בסיר קטן 3 כוסות מים + 3 כוסות חומץ, תוסיפו 2 כפות מלח, כף סוכר אחת, אם צריך עוד נוזל תוסיפו את אותן הכמויות ותבשלו אותו שוב. עד שהסוכר והמלח נמסים והנוזל רותח.

  3. שלב 3

    דחסו את כל הירקות לצנצנת מעוקרת (אפשר גם להוסיף סלרי עם הגבעולים), תוסיפו גם את שיני השום ממש עד למעלה.

  4. שלב 4

    שפכו את נוזל התחמיץ החם עד לחלק העליון של הצנצנת. תסגרו, חכו 35-40 דקות ואז תעברו לקירור או שתשאירו על השיש. אפשר לאכול כבר ביום שלמחרת, שימו לב שגם אם תשאירו את זה שבועיים ימים למשל הטעם יתעצם וישתבח עוד יותר!

    אפשר לגוון עם הירקות המוחמצים ולהוסיף גם לפת וקולורבי

הערות

יש באתר גם מתכון לבצל סגול מוחמץ

מילות מפתח: ירקות כבושים צבעוניים,ירקות מוחמצים צבעוניים

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *