תיאור
עוגת חלבון שוקולד פאדג' דלת קלוריות שמכינים בקלי קלות, מלאה בחלבון, מעולה לחיטוב, מתאימה כמו כפפה כקינוח לארוחת הבוקר או ארוחת הערב. ללא תוספת סוכר!
עוגת חלבון שוקולד פאדג’ דלת קלוריות
מצרכים לעוגה בתבנית קוטר 18
מרכיבים יבשים
מרכיבים רטובים
לסירופ שוקולד מלמעלה (שיש בו חלבון!)
הוראות
-
שלב 1
חממו תנור חום עליון תחתון 170 מעלות (לא טורבו), בינתיים ערבבו בקערה את החומרים היבשים הכתובים למעלה ואח"כ תוסיפו את כל הרטובים לאותה הקערה. או שתטחנו הכל במעבד מזון לתערובת חלקה או שתערבבו טוב טוב עם מטרפה לתערובת שוקולדית אחידה.
-
שלב 2
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית בקוטר 18 מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לאמצע התנור שחיממנו ל-170 מעלות לבערך 35 דקות או עד שהעוגה מעט רוטטת באמצע שלה. זה בסדר שהאמצע יהיה קצת נוזלי ופאדג'י. אם אתם פחות מחבבים את המרקם הזה תכינו את עוגת חלבון השוקולד הנוספת שיש לי באתר. יש לצנן את העוגה לגמרי ואח"כ לאכול.
-
שלב 3
מי שרוצה יכול להכין סירופ שוקולד חלבון עם המצרכים הכתובים למעלה ולזלף מעל העוגה. מערבבים את הכל בסיר קטן בעוצמת אש נמוכה בינונית עד שהכל נמס וזה הכל.