גזרים חריפים כבושים

גזרים חריפים כבושים
גזרים חריפים כבושים

תיאור

גזרים חריפים כבושים או מוחמצים תקראו להם איך שבא לכם, נשנוש מעולה לשבת או לעל האש כחלק ממגוון הסלטים על השולחן, קל להכנה! 5 דקות עבודה. יש באתר גם מתכון מעולה לבצל סגול מוחמץ שישדרג לכם כל כריך!

גזרים חריפים כבושים

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 5 דקות זמן מנוחה 30 דקות זמן כללי 40 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לצנצנת אחת

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חתכו את כל מגוון הפלפלים החריפים לרצועות ואת הגזרים לפרוסות דקות.

    שימו כפפות כדי שלא יגע בידיים שלכם החריף בטעות!
  2. שלב 2

    תוסיפו לסיר קטן כוס חומץ וכוס מים חמים, תרתיחו טוב, תוסיפו את המלח הגס וערבבו טוב, תנו לזה לבעבע.

  3. שלב 3

    לצנצנת זכוכית בגודל בינוני תוסיפו את פלחי הלימון החתוכים, רבע צרור שמיר, 2 שיני שום, כף זרעי כמון ואת כל הגזרים והפלפלים שחתכתם אתם יכולים לדחוס וממש להכניס עד למעלה!

  4. שלב 4

    שפכו את התחמיץ החם עד לחלק העליון של הצנצנת, סגרו ותנו לצנצנת לשבת על השיש 25-30 דקות. אח"כ תוכלו להעביר למקרר או לשמור במקום מוצל מעל לשבוע. יכול גם להחזיק מעל חודש ימים!

מילות מפתח: גזרים חריפים כבושים

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *