כרובית בתנור של אייל שני

כרובית בתנור של אייל שני
כרובית בתנור של אייל שני

תיאור

איך מכינים את הכרובית בתנור של אייל שני בקלי קלות, מינימום מאמץ, מקסימום טעם, היצמדו להוראות ותגישו על השולחן. מבטיח שהאורחים יעופו עליה!

כרובית בתנור של אייל שני

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 12 דקות זמן בישול 30 דקות זמן מנוחה 5 דקות זמן כללי 47 דקות
טמפ' בישול: 220  °C כמות מנות: 1

מצרכים לכרובית אחת

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    שטפו את הכרובית ונקו אותה כמו שצריך, הרתיחו הרבה מים בסיר גדול (עד לשלושתרבע הגובה) תוסיפו את המלח הגס או האטלנטי.

  2. שלב 2

    תוסיפו את הכרובית לסיר ובשלו אותה כ-12 דקות. תוציאו אח"כ ותייבשו היטב.

  3. שלב 3

    אחרי שהכרובית התייבשה מרחו אותה בשמן זית כמו שצריך, הכניסו לתנור על 220 מעלות לכ-30 דקות או עד שאתם שמים לב שהיא שחומה ויפה. בסיום תוציאו אותה ותנו לה מעט להצטנן. מגישים עם טחינה גולמית ומלח אטלנטי. תהנו!

מילות מפתח: כרובית בתנור של אייל שני

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *