לאפה קוטג’ במחבת

לאפה קוטג במחבת
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 4 דקות זמן בישול 5 דקות זמן מנוחה 2 דקות זמן כללי 11 דקות
כמות מנות: 4 קלוריות: 135

מרכיבים ל-4 לאפות

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    טחנו את המרכיבים הרשומים למעלה למרקם חלק לגמרי. לאחר מכן שמנו מחבת טפלון עם תרסיס שמן זית וברגע שתתחיל לעלות אדים תוסיפו מצקת מהבלילה שטחנתם

    אם תשתמשו בקוטג 3% הערכים יהיו לטובתכם!
  2. שלב 2

    תטו את המחבת כך שהבלילה תגיע לכל שטח הפנים שלה, וממש תכינו את הלאפה כמו בלינצ'ס, חכו מספר דקות ותהפכו בעדינות, בעוצמת אש נמוכה סלאש בינונית, בזהירות, בלי לפרק את זה! תהפכו ותחכו שהצד השני גם יקבל צבע יפה, תוציאו לצלחת חכו שיתקרר ותרכיבו סנדוויץ'.

מידע תזונתי

כמות סועדים 4


כמות למנה
קלוריות 135קלוריות
% ערך יומי *
שומן מוחלט 5.7גרם9%
סך הפחמימות 19גרם7%
חלבון 11גרם22%

* אחוז הערכים היומי מבוסס על דיאטה של ​​2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה יותר או נמוך יותר בהתאם לצרכי הקלוריות שלך.

מילות מפתח: לאפה קוטג' במחבת

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *