תיאור
צ'יפס יפני ארוך 25 ס"מ שהילדים הולכים לעוף עליו. קל להכין אותו, הוא קריספי, והוא תוספת נפלאה לארוחת הצהריים! תכינו וספרו איך יצא. יש גם באתר מתכון לצ'יפס זיגזג שווה כמו של בורגראנץ' ממש מדוייק!
צ’יפס יפני ארוך
מצרכים לבערך ארבעה סועדים
הוראות
-
שלב 1
בשלו קילו תפוחי אדמה אדומים בסיר עם מים רותחים ומלח עד שהם מתרככים. בסיום תורידו את קליפתם ותמעכו בעזרת מועך פירה למרקם של פירה.
-
שלב 2
תוסיפו כוס קורנפלור, 300 גרם פירורי לחם זהב או בצבע שאוהבים, מלח, וערבבו לעיסה אחידה. שלא תהיה דביקה מדיי. אם קצת דביקה תוסיפו עוד טיפה קורנפלור ופירורי לחם
-
שלב 3
קחו כדור מהעיסה, צרו כדור ותרדדו אותו כמו בסרטון לנחש באורך 25 ס"מ פלוס מינוס. סדרו את כל נחשי הצ'יפסים בצורה מסודרת, חממו שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ברגע שיגיע ל-170 מעלות טגנו אותם בזהירות, אפשר לכסות במכסה שלי יקפוץ עליכם השמן. בסיום תוציאו לרשת טיגון. בתיאבון
הערות
פירורי לחם מכל סוג יעבדו!