צ’יפס יפני ארוך

ציפס יפני ארוך
רמת קושי: בינוני זמן הכנה 15 דקות זמן בישול 1 שעות זמן כללי 1 שעות 15 דקות
טמפ' בישול: 170  °C כמות מנות: 4

מצרכים לבערך ארבעה סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    בשלו קילו תפוחי אדמה אדומים בסיר עם מים רותחים ומלח עד שהם מתרככים. בסיום תורידו את קליפתם ותמעכו בעזרת מועך פירה למרקם של פירה.

  2. שלב 2

    תוסיפו כוס קורנפלור, 300 גרם פירורי לחם זהב או בצבע שאוהבים, מלח, וערבבו לעיסה אחידה. שלא תהיה דביקה מדיי. אם קצת דביקה תוסיפו עוד טיפה קורנפלור ופירורי לחם

  3. שלב 3

    קחו כדור מהעיסה, צרו כדור ותרדדו אותו כמו בסרטון לנחש באורך 25 ס"מ פלוס מינוס. סדרו את כל נחשי הצ'יפסים בצורה מסודרת, חממו שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ברגע שיגיע ל-170 מעלות טגנו אותם בזהירות, אפשר לכסות במכסה שלי יקפוץ עליכם השמן. בסיום תוציאו לרשת טיגון. בתיאבון

הערות

פירורי לחם מכל סוג יעבדו!

מילות מפתח: צ'יפס יפני ארוך

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *