ביסלי גריל ביתי

ביסלי גריל ביתי
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 20 דקות זמן מנוחה 5 דקות זמן כללי 30 דקות
טמפ' בישול: 170  °C כמות מנות: 3

מצרכים לקערת ביסלי מפנקת

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    תוסיפו לסיר גדול מים עם מלח ותרתיחו, תוסיפו את הפסטה בצורה שאתם אוהבים ובשלו לפי הוראות היצרן אבל אל דנטה (דקה אחת לפני מה שצריך) בסיום תוציאו ותסננו מנוזלים. יבשו את הפסטה כמו שצריך.

  2. שלב 2

    חממו בסיר קטן שמן לטיגון עמוק, בקערה נפרדת תערבבו את הפפריקה המעושנת הגריל עוף והמלח.

  3. שלב 3

    טגנו את הפסטות בשמן החם כל פעם תכניסו פסטה אחת ושימו לב שלא ידבקו אחת לשניה ושלא יהפכו לגוש! הטיגון דיי מהיר, תוציאו לרשת טיגון. תייבשו טוב ואח"כ תעבירו לקערת התבלינים, תערבבו היטב כך שהתבלינים יצפו את ת הפסטות טוב טוב. כשזה ישב קצת התבלינים יספגו יותר טוב בפסטה!

    זה יצא קריספי ממכר מבטיח לכם :)

הערות

ניתן להשתמש בצורת פסטה שאוהבים

מילות מפתח: ביסלי גריל ביתי

שאלות ותשובות

פתח בהרחבה:
למה חשוב לשים לב?

לא לטגן הרבה פסטות בבת אחת, שלא יתקשו בזמן הטיגון ויהפכו לגוש אחד!

אפשר להחליף צורת פסטה?

כן. אפשר להשתמש בצורת הפסטה שאוהבים!

אפשר לשנות תיבול?

כן. אפשר לגוון ולתבל איך שתרצו ולייצר ביסלי בטעמים שונים

אפשר לאפות בתנור?

בהחלט כן. לפזר על תבנית עם נייר אפייה לרסס קצת שמן זית, לאפות על 200 מעלות עד שמשחימים יפה. לא לשים אותם אחד על השני!

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *