מחית פיסטוק מתכון

מחית פיסטוק טבעית pinit
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 10 דקות זמן כללי 10 דקות
כמות מנות: 1

תיאור

מחית פיסטוק טבעונית מ-2 מרכיבים בלבד שתתאים לכל קינוח או לשילוב בכל מאכל. קל מהיר טעים וזול יותר מהסופר!

מרכיבים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    תוסיפו למעבד מזון ידני חזק 200 גרם פיסטוקים קלופים (אפשר גם קלויים) ו-3 כפות שמן קנולה רגיל (או שמן זית), תטחנו הכל מספר דקות בפולסים עם מנוחות בין לבין עד שיתקבל קרם או מחית. זה לוקח מעט זמן אז לא להיבהל בהתחלה.

  2. שלב 2

    יש להוריד מדי פעם מהדפנות של מעבד המזון את הפיסטוקים הכתושים ש"נתקעו" שם. תמשיכו לטחון טוב טוב כמו שכתבתי ואחסנו בסוף בצנצנת מעוקרת (צנצנת שחיממתם במים רותחים להוצאת חיידקים חלילה!)

הערות

התהליך יכול לקחת קצת זמן אז תהיו סבלניים. אם הכפלתם כמויות תכפילו גם את כמות השמן!

מילות מפתח: מחית פיסטוק,איך מכינים מחית פיסטוק,קרם פיסטוק

שאלות ותשובות

פתח בהרחבה:
אפשר לשמור במקפיא?

בהחלט כן!

כמה זמן המחית נשמרת במקרר?

חודשים טובים!

למה אפשר להשתמש במחית?

בעיקר לקינוחים אך גם למאכלים ולתערובת של קציצות וכאלה.

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]