לחם קוטג’ חלבון 2 מרכיבים
תיאור
לחם קוטג' חלבון 2 מרכיבים בלבד מפוצץ בחלבון מושלם למתאמנים בחדר כושר ולמי שמחפש מתכונים קלילים וזריזים.
מצרכים
הוראות
-
שלב 1
חממו תנור ל-180 מעלות חום עליון תחתון ולא במצב טורבו! לאחר מכן תוסיפו לקערה אבקת לבון ביצים כוס מים בנפח 180 מ"ל ותקציפו עם מיקסר ידני עד שתתקבל קציפה טובה. זה יקח לכם כמה דקות אבל אין מה לדאוג זה יתייצב!
-
שלב 2
תעבירו את הקוטג' למעבד מזון ותטחנו אותו עד שיתקבל מרקם חלב ותעבירו אותו לקערה עם הקציפה מאבקת חלבון הביצים, תערבבו בעדינות בתנועות קיפול עם לקקן כלשהו עד שהקוטג' יטמע ממש טוב בתערובת ושימו לב לתחתית הקערה שלא ישארו שאריות שלא ערבבתם טוב!
-
שלב 3
תעבירו לתבנית אינגליש קייק מרודפת בנייר אפייה. תכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו) לשלב אחד מתחת לשלב האמצעי לכ-40 עד 45 דקות עד שמתנפח מזהיב יפה למעלה. תוציאו חכו קצת ותחתכו, בתיאבון!
הערות
יש לערבב טוב טוב את הקוטג' הטחון עם קציפת החלבונים!