עוגיות קינדר ללא מיקסר

עוגיות קינדר ללא מיקסר pinit
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 30 דקות זמן בישול 12 דקות זמן כללי 42 דקות
טמפרטורת בישול: 180  °C כמות מנות: 15

תיאור

עוגיות קינדר מושחתות ללא מיקסר שמכינים בקערה אחת בקלי קלות! שווה ממש הילדים יעופו על זה!

מצרכים לכ-15 עוגיות

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חותכים חמאה לקוביות ומחכים שתהיה חמאה רכה או שממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרוגל, מעבירים לקערה, מוסיפים את כל המצרכים הסוכרים הקמח וכו' (לא לשים ביצה על חמאה חמה!) ערבבו טוב.

  1. שלב 2

    שברו 12 אצבעות שוקולד קינדר ושמרו 4 בצד (ישמשו אותנו אח"כ כדי לשים מלמעלה ביציאה מהתנור). תוסיפו לבצק העוגיות את אצבעות הקינדר השבורות וערבבו עם הידיים.

  2. שלב 3

    כסו את התערובת והכניסו למקרר לשעה שעתיים. לאחר מכן תוציאו קחו כל פעם כף וצרו כדורים במשק של 50 גרם עד 60 גרם. ממש בגודל של כדור שוקולד. סדרו על תבנית מרופדת בנייר אפייה (יצאו סה"כ 15 כדורים).

  3. שלב 4

    הכניסו את התבנית לתנור שחומם מראש (תחממו אותו כ-10 דקות מראש לפחות או יותר) על 180 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו) לכ-10 עד 12 דקות בלבד. ברגע שתוציאו ישר תנעצו בעדינות בעוגיות את שברי אצבעות שוקולד הקינדר, הן ימסו יפה וזה יהיה סופר טעים. חכו שיתקררו ותאכלו. תהנו

מילות מפתח: עוגיות קינדר מושחתות ללא מיקסר,עוגיות קינדר,עוגיות קינדר ללא מיקסר מתכון

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]