כדורי שוקולד בלונדי קרמל מלוח ובייגלה

כדורי שוקולד בלונדי קרמל מלוח ובייגלה
רמת קושי: בינוני זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 15 דקות זמן מנוחה 3 שעות זמן כללי 3 שעות 25 דקות
כמות מנות: 22

מצרכים לכ-22 כדורים

לרוטב קרמל מלוח

לציפוי של כדורי השוקולד

הוראות

  1. שלב 1

    קחו 4 חבילות קטנות של בייגלה שטוחים וגרסו בפולסים למרקם של שברים ולא מרקם חולי ותעבירו לקערה (כל חבילה 60 גרם), לסיר קטן תשברו לתוכו 3 חפיסות שוקולד בלונדי קרמל מלוח, תוסיפו את הסוכר החלב החמאה וחממו בעוצמה בינונית נמוכה ואל תשרפו! תערבבו כל הזמן עד שתתקבל תערובת אחידה! אחרי שהכל נמס תעבירו וצקו לקערה עם שברי הבייגלה.

  2. שלב 2

    את תערובת השוקולד הנמסה בסיר יש להוריד מהאש, לתת לסיר להצטנן כ-15 דקות ואח"כ להכניס למקרר לכשעה כדי שיתייצב. אחרי שעה מוציאים את הסיר לוקחים כל פעם כף ויוצרים צורת עיגול, מסדרים על צלחת.

  3. שלב 3

    לרוטב קרמל מלוח ובייגלה תוסיפו לסיר קטן חפיסה אחת של שוקולד לבן וחצי גביע שמנת מתוקה להקצפה, 2 כפיות רוטב קרמל (ניתן להכין או לקנות מוכן), 2 כפיות טחינה גולמית, 20 גרם חמאה חצי כפית מלח וחצי כפית תמצית וניל או מחית. ערבבו וחממו הכל בעוצמה נמוכה לאט לאט וערבבו כד שהכל ימס. תעבירו לקערית קטנה ותוסיפו 30 גרם (חצי חבילה) של בייגלה שטוחים גרוסים למרקם גס שברים ולא מרקם חולי! ערבבו טוב.

  4. שלב 4

    טובלים חלק מכדורים ברוטב הקרמל מלוח והבייגלה ומסדרים על צלחת. חלק מהכדורים מצפים רק בבייגלה, חלק ברוטב קרמל ושברי בייגלה, תשחקו עם זה איך שבא לכם! בסיום תעבירו למקרר שיהיה מכוסה בניילון נצמד לכשבוע ימים או קצת יותר!

הערות

ניתן להקפיא בקופסה אטומה למספר חודשים ואח"כ להפשיר!

מילות מפתח: כדורי שוקולד בלונדי קרמל מלוח ובייגלה

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *