עוגת אוראו בתנור 4 מצרכים

עוגת אוראו אפויה בתנור 3 מצרכים pinit
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 32 דקות זמן כללי 42 דקות
טמפרטורת בישול: 165  °C כמות מנות: 1

תיאור

מתכון לעוגת אוראו בתנור 4 מצרכים שמכינים בקערה אחת ללא ביצים ללא מיקסר בקלי קלות כזאת שהילדים יוכלו להכין איתכם!

מצרכים לעוגה בקוטר 18

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חממו תנור ל-165 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו, תגרסו 24 עוגיות אוראו למרקם פירורי ותוסיפו 1 כוס חלב 240 מ"ל (כוס קפה). תוסיפו 2 כפיות אבקת אפייה, ערבבו הכל עד שתתקבל תערובת חלקה. אפשר לעשות את הכל במעבד מזון ולטחון ביחד.

  2. שלב 2

    העבירו את התערובת לתבנית אפייה בקוטר 18 (יש לרפד טוב בנייר אפייה), תכניסו לתנור שחיממתם ל-165 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו לכ-32-35 דקות או עד שקיסם נכנס ויוצא יבש או עם מעט פירורים ותוציאו.

  3. שלב 3

    אופציונלי: ניתן להמיס שוקולד מילקה לבן קערה בפולסים במיקרוגל ולזלף על העוגה או לערבב שמנת מתוקה עם שוקולד מריר ולזלף על העוגה. תנו לזה להתקרר ותאכלו

הערות

גנאש מלמעלה לבחירתכם!

מילות מפתח: עוגת אוראו בתנור 4 מצרכים,מתכון לעוגת אוראו בתנור 4 מצרכים

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]