שניצל קריספי מושלם

שניצל קריספי מושלם מתכון pinit
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 8 דקות זמן בישול 10 דקות זמן כללי 18 דקות
טמפרטורת בישול: 170  °C כמות מנות: 3

תיאור

מתכון לשניצל קריספי מושלם - טיפים שיהפכו את השניצל שלכם לשניצל של מקצוענים, כזה שיתפצח בפה!

מרכיבים ל-3 סועדים

לבלילת הביצים

לתערובת היבשה (קמח)

לתערובת של פירורי הלחם

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    ערבבו את הביצים עם הקשטופ המיונז החרדל הצהוב והמלח היטב בקערה רחבה והניחו בצד.

  2. שלב 2

    הכינו את התערובת היבשה עם הקמח והקורנפלור בקערה נפרדת ורחבה. בקערה נוספת תכינו את תערובת פירורי הלחם, כל קערה לפי התיבול שכתבתי למעלה. קמחו את חזה העוף בתערובת הקמח והקורנפלור, טבלו בתערובת הביצים ואח"כ צפו בפירורי הלחם.

  3. שלב 3

    טגנו בשמן עמוק ורותח 170 מעלות לפחות, כדאי להכניס קיסם או חתיכת כוסברה אם יש בועות טיגון סימן שמוכן. אפשר עם מדחום לבדוק גם טמפרטורה כמובן! מטגנים את השניצל ומכניסים חתיכת גזר בינונית, זה יעזור בהפחתת נזקי הטיגון! כל כמה דקות כדאי להחליף לחתיכת גזר אחרת!

  4. שלב 4

    מוציאים את השניצלים לרשת טיגון ולא ישירות על נייר סופג! לא להניח את השניצלים אחד על השני ולא להכניס לקערה סגורה כי הם יהפכו להיות "מושיים".

הערות

חתיכת הגזר לא חובה אך רצויה.

אפשר להשתמש בפילה עוף

אפשר להשתמש בפרגית גם!

מילות מפתח: מתכון לשניצל קריספי מושלם,שניצל מתכון,שניצל קריספי דק

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]