דג דניס על האש

מתכון לדג דניס על האש עם נייר כסף
רמת קושי: בינוני זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 10 דקות זמן מנוחה 5 דקות זמן כללי 25 דקות
כמות מנות: 4

מצרכים ל-4 דגי דניס

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    קצצו את כל עשבי התיבול הירוקים הכתובים למעלה גס גס ותוסיפו לקערה, תקצצו כמובן גם את השום ותוסיפו את הטימין (בלי הגבעולים הקשים שלו), תוסיפו שמן זית מלח פלפל ומיץ מלימון סחוט טרי!

    אפשר להוסיף גם 3 עלי נענע קצוצים
  2. שלב 2

    פתחו את בטן דגי הדניס ומלאו כל אחד מהם בתערובת עשבי התיבול החמוצה, תעשו להם חתכים מלמעלה ואם אין להם תחרצו אותם בעצמכם תחרצו בהם לא עמוק מדיי. תניחו מתערובת הירוקים גם מלמעלה!

  3. שלב 3

    עטפו בנייר כסף היטב ותעשו חורים עם סכין או מזלג.

  4. שלב 4

    תניחו על מנגל גז או מנגל גחלים לכ-5 דקות מכל צד, תוציאו דג אחד תוודאו שמוכן ואח"כ תוציאו את כל השאר, אפשר לתת להם מנוחה קלה של כמה דקות. אל תשימו אותם הרבה זמן על המנגל שלא יתייבשו לכם!

הערות

אפשר לשחק עם הירוקים ולהוסיף 3-4 עלי נענע טריים וקצת זעתר ורוזמרין טריים. יהיה טעים! לא לשכוח מלח בכמות טובה ולא מוגזמת!

מילות מפתח: דג דניס על האש

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *