תיאור
טורשי עירקאי צהוב ב-5 דקות עבודה שיתחסל בשניות! מושלם לשבת או כנשנוש במהלך היום ואם אתם בחיטוב זה בכלל יסגור לכם פינה!
טורשי עירקאי
מצרכים לצנצנת גדולה
לתחמיץ
שאר המרכיבים
הוראות
-
שלב 1
חתכו כרובית לפרחים, תשרו את פרחי הכרובית בקערה עם הרבה מים מלח וחומץ למשך חצי שעה או מספר שעות במקרר, בינתיים חתכו את הגזר לטבעות, את הפלפל האדום לרצועות, את הפלפל הירוק לפרוסות ותוסיפו לצנצנת גדולה. תוסיפו לתוכה גם כף פלפל אנגלי, 4 שיני שום שלמות. אחרי שסיימתם להשרות את הכרובית תשטפו אותה ותוסיפו גם לצנצנת ותדחסו קצת.
-
שלב 2
בסיר קטן תרתיחו כוס מים, כוס חומץ את המלח והכורכום תערבבו טוב עד שימס המלח במים. שפכו את הנוזל הרותח לתוך הצנצנת עד שהנוזל יגיע עד למעלה. תסגרו טוב ותנו לצנצנת לשבת על השיש 20-30 דקות ואח"כ תכניסו למקרר, אפשר לאכול כבר ביום אח"כ אבל אחרי כמה ימים זה רק ילך וישתבח בטעם.
הערות
נשמע עד חודש ימים!