מרק שורבה מקרונה חריף

מתכון למרק שורבה מקרונה טריפוליטאי של סבתא pinit
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 15 דקות זמן בישול 8 דקות זמן כללי 23 דקות
כמות מנות: 5
מתאים לעונה: חורף

תיאור

מתכון למרק שורבה מקרונה טריפוליטאי חריף טעים וממכר מנה צמחונית שכיף לאכול בימי החורף הקרים, מנה שחובה להכין אותה כמה שיותר מהר!

מצרכים לסיר רחב

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    כתשו את שיני השום וחתכו פלפל ירוק חריף ושימו בקערה בצד. חממו בסיר 2 כפות שמן, טגנו את הפלפלים בעוצמה בינונית מספר דקות ולאחר מכן תוסיפו את השום הכתוש. טגנו כדקה.

  2. שלב 2

    תוסיפו את הרסק עגבניות המרוכז, ערבבו, תוסיפו את הפפריקה המרוקאית ואת המים. תוסיפו את העגבניות המרוסקות, אבקת המרק הסוכר המלח הפלפל השחור ערבבו תוסיפו 1.5-2 ליטר מים תערבבו הכל טוב טוב תטעמו ותקנו תיבול לפי טעמכם האישי.

  3. שלב 3

    הביאו הכל לרתיחה, ברגע שמבעבע תוסיפו את הפסטה וערבבו, תבשלו לפי הוראות היצרן תוציאו ותאכלו, הפסטה "תשתה" את כל הנוזלים, אם הפסטה תפסה ממש הרבה רוטב אתם יכולים להוסיף עוד קצת מים. תגישו בקערה ותסחטו מלמעלה מיץ לימון טרי. בתיאבון

הערות

אם לא אוהבים חריף תוותרו על הפלפל הירוק

מילות מפתח: מתכון למרק שורבה מקרונה חריף טריפוליטאי,מרק שורבה,מתכון למרק שורבה חריף

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]