נאגטס כמו של מקדונלדס

נאגטס כמו של מקדונלדס pinit
רמת קושי: בינוני זמן הכנה 20 דקות זמן בישול 10 דקות זמן כללי 30 דקות
טמפרטורת בישול: 170  °C כמות מנות: 4

תיאור

נאגטס כמו של מקדונלדס בקלי קלות - הסוד לטעם המושלם והמדוייק ממש כמעט כמו של הרשת המוכרת, תנסו וספרו איך יצא!

מצרכים לכ-3-4 סועדים

לציפוי הנאגטס

לציפוי הנאגטס - הבלילה הרטובה:

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    נטחן במעבד מזון את שמן הקנולה, חתיכת גבעול סלרי ושן השום.

  2. שלב 2

    נוסיף למעבד מזון 700 גרם חזה עוף, 2 כפות קורנפלור, חצי כפית פלפל לבן, 3 כפות מים, כף מיץ לימון ו 2 כפות קורנפלור, ונטחן היטב עד לקבלת תערובת עוף חלקה.

    אפשר לקנות כבר חזה עוף טחון בסופר / אצל הקצב.
  3. שלב 3

    ניצור מהתערובת צורות נאגטס , נטבול בפירורי לחם ונניח בצלחת במקפיא ל10 דקות.

  4. שלב 4

    בינתיים לקערה נפרדת נוסיף את כל המרכיבים ליצירת בלילה רטובה לציפוי הנאגטס ונערבב היטב. חשוב - לשים לב כי את המים הפושרים אנחנו מוסיפים בהדרגתיות על מנת לקבל תערובת מעט סמיכה ולא נוזלית מידי!

  5. שלב 5

    נחמם בסיר שמן לטיגון עמוק (לפחות 170 מעלות) לאחר שהשמן התחמם היטב טובלים את יחידת נאגטס שהוצאנו מהמקפיא בבלילה הרטובה ומכניסים מיד לתוך השמן העמוק, מטגנים מספר דקות עד שמזהיב יפה ומוציאים לרשת צינון.

    אם תחממו את השמן יותר מדיי הנאגטס ישרף מבחוץ וישאר חי מבפנים!

הערות

אל תכינו נאגטסים גדולים ועבים מדיי! אם תעשו את זה הם לא יתבשלו לכם בפנים וישארו חיים!

מילות מפתח: נאגטס כמו של מקדונלדס,נאגטס מקדונלדס,נאגטס של מקדונלדס

שאלות ותשובות

פתח בהרחבה:
איך אפשר לדעת שהנאגטס מוכן מבפנים?

נכין את הנאגטסים בגודל קטן ולא גדול מדיי כדי שיתבשלו היטב בפנים.

כמה חם צריך שהשמן יהיה?

צריכים שהשמן יהיה 170 מעלות. חם מספיק כדי לטגן אך לא לשרוף את הנאגטס מבחוץ ושישאר חי חלילה מבפנים!

האם אפשר לוותר על קמח תירס והסלרי?

אפשר - אבל אז זה פחות יצא קולע לטעם.

האם יש תחליף לסלרי?

כן! יש אבקת סלרי ואפשר למצוא אותה בחנויות התבלינים.

איך ניתן לחמם שוב את הנאגטסים?

פשוט מאוד! בתנור על 200 מעלות חום עליון תחתון לתת להם להתחמם והם יצאו מושלמים!

1 תגובות

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]