סחוג ירוק תימני

מתכון לסחוג ירוק תימני
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 10 דקות זמן כללי 10 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לצנצנת סחוג אחת

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חתכו את גבעולי הכוסברה הטרייה ותכניסו למעבד מזון חזק וגדול, תוסיפו 3 שיני שום טריות, תנו טחינה בפולסים

  2. שלב 2

    תוסיפו 4 פלפלים ירוקים חריפים (תחתכו לרבעים ותורידו את הראש שלהם) ותנו עוד טחינה.

    לפחות חריפות תוציאו את הגרעינים והעורקים הלבנים בתוך הפלפלים! אפשרי להוסיף גם פלפל צ'ילי אחד
  3. שלב 3

    חתכו 3 עגבניות מגי בינוניות תוסיפו את המלח הכמון ושמן הזית ותנו עוד טחינה בפולסים עד להגעת המרקם הרצוי. לא להגזים עם הטחינה! תכניסו לצנצת מעוקרת ושמרו במקרר!

הערות

מי שלא אוהב עגבניות שיוותר עליהן או שיוסיף אחת. אבל לא כדאי לוותר :) עניין התיבול הוא לפי הטעם האישי

מילות מפתח: סחוג ירוק תימני מתכון אש

שאלות ותשובות

פתח בהרחבה:
אפשר לוותר על העגבניות?

אפשר. אבל זה הרעיון של המתכון הזה. לגוון ולשנות!

איך עושים שיהיה חריף יותר?

תוסיפו פלפל צ'ילי אחד + כפית צ'ילי חריף גרוס

איך מאחסנים?

בצנצנת מעוקרת (לשים צנצנת ואת המכסה שלה בסיר עם מים רותחים להוציא ולשטוף) ישמר הרבה זמן במקרר ואפשר גם להקפיא.

2 תגובות

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *