פיצה טונה חלבון ללא גלוטן

פיצה טונה חלבון ללא גלוטן
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 8 דקות זמן בישול 18 דקות זמן מנוחה 5 דקות זמן כללי 31 דקות
טמפ' בישול: 200  °C כמות מנות: 1 קלוריות: 510

מצרכים לפיצה אישית

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    הדליקו תנור ל-200 מעלות ולא על מצב טורבו! חום עליון תחתון.

  2. שלב 2

    תוסיפו לקערה את הביצה, הטונה המסוננת, כפית אבקת אפייה, חצי כפית תבלין אורגנו, חצי כפית שום גבישי או אבקה, 100 גרם יוגורט פרו 0% שומן (טבעי!) (100 גרם), חצי כפית מלח ותנו ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה!

  3. שלב 3

    שטחו את התערובת שהכנתם על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה (לא לשטח דק מדיי - ז"א אל "תפתחו" את זה יותר מדיי - כדי שישאר עובי!) ותכניסו לתנור שחיממם מראש ל-200 מעלות חום עליון תחתון (לשלב האמצעי) לכ-7-8 דקות לחצי אפייה.

  4. שלב 4

    תוציאו את הפיצה בזהירות ותמרחו 2 כפות של רוטב פיצה (לא להגזים שלא יהיה נוזלי!), תוסיפו 100 עד 120 גרם של גבינה צהובה מפוררת (5 או 9% שומן!), תוסיפו 2 כפות זיתים חתוכים ותכניסו שוב לתנור לאפייה של עוד כ-10-12 דקות עד שתתקבל הזהבה יפה לפיצה. תהנו!

    אפשר לשלב איזה זיתים שרוצים. מי שרוצה יכול להכין רוטב עגבניות לפיצה בעצמו - יש מתכון פה באתר
מידע תזונתי

כמות סועדים 1


כמות למנה
קלוריות 510קלוריות
% ערך יומי *
שומן מוחלט 30גרם47%
סך הפחמימות 7גרם3%
חלבון 75גרם150%

* אחוז הערכים היומי מבוסס על דיאטה של ​​2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה יותר או נמוך יותר בהתאם לצרכי הקלוריות שלך.

הערות

אם בא לכם מתכון למשהו חלבוני מתוק תכינו את הפנקייק חלבון שוקולד שלי ולא תצטערו לרגע!

מילות מפתח: פיצה טונה חלבון ללא גלוטן

שאלות ותשובות

פתח בהרחבה:
אפשר להכין רוטב פיצה בעצמי?

בטח. יש מתכון באתר בלחיצה כאן

אפשר לוותר על הזיתים או להחליף?

כן. הזיתים די עתירים בקלוריות, אפשר לוותר עליהם או להחליף אותם לזיתים שאתם אוהבים! (קלמטה וכו')

אפשר להקפיא את זה?

בהחלט כן. אפשר להקפיא את הפיצה שתהיה אטומה בשקית שלא תקבל ריח מהמקפיא, ואח"כ להפשיר ולחמם בתנור.

אפשר להשתמש בגבינה אחרת?

בוודאי. כל גבינה רזה שתהיה. אפשר לשלב בולגרית 5% שומן

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *