שניצל קריספי מושלם
תיאור
מתכון לשניצל קריספי מושלם - טיפים שיהפכו את השניצל שלכם לשניצל של מקצוענים, כזה שיתפצח בפה!
מרכיבים ל-3 סועדים
לבלילת הביצים
לתערובת היבשה (קמח)
לתערובת של פירורי הלחם
הוראות
-
שלב 1
ערבבו את הביצים עם הקשטופ המיונז החרדל הצהוב והמלח היטב בקערה רחבה והניחו בצד.
-
שלב 2
הכינו את התערובת היבשה עם הקמח והקורנפלור בקערה נפרדת ורחבה. בקערה נוספת תכינו את תערובת פירורי הלחם, כל קערה לפי התיבול שכתבתי למעלה. קמחו את חזה העוף בתערובת הקמח והקורנפלור, טבלו בתערובת הביצים ואח"כ צפו בפירורי הלחם.
-
שלב 3
טגנו בשמן עמוק ורותח 170 מעלות לפחות, כדאי להכניס קיסם או חתיכת כוסברה אם יש בועות טיגון סימן שמוכן. אפשר עם מדחום לבדוק גם טמפרטורה כמובן! מטגנים את השניצל ומכניסים חתיכת גזר בינונית, זה יעזור בהפחתת נזקי הטיגון! כל כמה דקות כדאי להחליף לחתיכת גזר אחרת!
-
שלב 4
מוציאים את השניצלים לרשת טיגון ולא ישירות על נייר סופג! לא להניח את השניצלים אחד על השני ולא להכניס לקערה סגורה כי הם יהפכו להיות "מושיים".
הערות
חתיכת הגזר לא חובה אך רצויה.
אפשר להשתמש בפילה עוף
אפשר להשתמש בפרגית גם!