תפוחי אדמה בתנור לג בעומר

תפוחי אדמה בתנור לג בעומר
תפוחי אדמה בתנור לג בעומר

תיאור

תפוחי אדמה בתנור לג בעומר סטייל שאי אפשר להפסיק לאכול, תכינו תנסו וספרו לי איך יצא! אחלה תוספת לארוחת הצהריים.

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 8 דקות זמן בישול 40 דקות זמן מנוחה 10 דקות זמן כללי 58 דקות
טמפ' בישול: 220  °C כמות מנות: 3

מצרכים ל-3 סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    יש להדליק את התנור על 220 מעלות חום עליון תחתון ולא במצב טורבו

  2. שלב 2

    שטפו את תפוחי האדמה הקטנים טוב טוב וחתכו אותם ל-2 - תשאירו את הקליפה!

  3. שלב 3

    תעבירו את תפוחי האדמה לקערה גדולה ותוסיפו 3 כפות שמן זית, שיני שום קצוצות, רוזמרין טרי מלח ופלפל וערבבו טוב טוב.

  4. שלב 4

    תעבירו את הכל לתבנית מרופדת בנייר אפייה שטחו אותם טוב ולא אחד על השני. כסו בנייר אפייה ונייר כסף והכניסו לתנור לכ-25-30 דקות. אח"כ תוציאו תורידו את נייר הכסף ותנו להם צלייה יפה עד שיקבלו צבע יפה עוד כ-15 דקות. הם יצאו קריספיים וטעימים בטירוף!

מילות מפתח: תפוחי אדמה בתנור לג בעומר

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *