תיאור
תפוחי אדמה בתנור לג בעומר סטייל שאי אפשר להפסיק לאכול, תכינו תנסו וספרו לי איך יצא! אחלה תוספת לארוחת הצהריים.
תפוחי אדמה בתנור לג בעומר
מצרכים ל-3 סועדים
הוראות
סרטון
כבוי
פעיל
-
שלב 1
יש להדליק את התנור על 220 מעלות חום עליון תחתון ולא במצב טורבו
-
שלב 2
שטפו את תפוחי האדמה הקטנים טוב טוב וחתכו אותם ל-2 - תשאירו את הקליפה!
-
שלב 3
תעבירו את תפוחי האדמה לקערה גדולה ותוסיפו 3 כפות שמן זית, שיני שום קצוצות, רוזמרין טרי מלח ופלפל וערבבו טוב טוב.
-
שלב 4
תעבירו את הכל לתבנית מרופדת בנייר אפייה שטחו אותם טוב ולא אחד על השני. כסו בנייר אפייה ונייר כסף והכניסו לתנור לכ-25-30 דקות. אח"כ תוציאו תורידו את נייר הכסף ותנו להם צלייה יפה עד שיקבלו צבע יפה עוד כ-15 דקות. הם יצאו קריספיים וטעימים בטירוף!