פילה בקר ותפוחי אדמה בתנור

פילה בקר ותפוחי אדמה בתנור
רמת קושי: בינוני זמן הכנה 12 דקות זמן בישול 25 דקות זמן מנוחה 15 דקות זמן כללי 52 דקות
טמפ' בישול: 225  °C כמות מנות: 4

מצרכים ל-4 סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    מוסיפים לקערה את שמן השומשום וכל התבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את פילה הבקר (חתיכה שלמה!) מעסים במרינדה, סוגרים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למספר שעות או לילה.

    ניתן לוותר על ההמתנה אבל הטעם יהיה טוב יותר!
  2. שלב 2

    מוציאים את פילה הבקר וצורבים על מחבת פסים סוגרים טוב מכל צד. מוסיפים את תפוחי האדמה השלמים למרינדה שהשתמשנו בה לבשר ומעסים אותם טוב ברוטב.

  3. שלב 3

    מחממים תנור למצב טורבו על 225 מעלות!

  4. שלב 4

    לתבנית עם נייר אפייה מעבירים את תפוחי האדמה ומכניסים לאמצע התנור מניחים על הרשת. עוטפים את פילה הבקר בנייר אפייה רטוב וסחוט ובנייר כסף כמו שצריך ומכניסים גם כן לתנור לשלב האמצעי ליד התבנית עם תפוחי האדמה. שימו תבנית מתחת לפילה הבקר שתספוג את נוזלי הבשר במידה ויצאו החוצה.

  5. שלב 5

    סגרו את התנור ל-26 דקות או 30 דק' למידת העשייה שלי. אח"כ תוציאו את הנתח ותנו לו מנוחה של 15 דקות. עבור תפוחי האדמה תורידו את המעלות ל-180 , תוציאו תערבבו אותם ותחזירו לתנור לעוד כ-15-20 דק'. אם יתחילו להיחרך מדיי כסו אותם בנייר אפייה ותחזירו חזרה.

הערות

אפשר להוסיף צ'ילי מתוק לתערובת!

מילות מפתח: פילה בקר ותפוחי אדמה בתנור

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *