סלט קפרזה

מתכון לסלט קפרזה
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 7 דקות זמן בישול 4 דקות זמן כללי 11 דקות
כמות מנות: 2

מצרכים ל-2 סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חתכו חלק מהעגבניות לחצי וחלק השאירו בשלמותן. הניחו יפה על צלחת לבנה.

  2. שלב 2 - רוטב בלסמי סמיך

    לקלחת או סיר קטן שפכו חצי כוס חומץ בלסמי תוסיפו חצי כפית סוכר וערבבו בעוצמת אש בינונית נמוכה ערבבו מדי פעם שלא ידבק לתחתית עד שתזהו שהחומץ מתחיל להסמיך לרמת רוטב! זה סופר מדליק!

  3. שלב 3

    הניחו על הצלחת ליד העגבניות 3 כדורי גבינת מוצרלה, תוסיפו שמן זית ומלח ותזלפו מרוטב הבלסמי הסמיך שהכנתם. מבטיח לכם ביס מהסרטים עם פרוסת לחם. תוסיפו גם כמה עלי בזיליקום כמובן!

הערות

מליחות ושמן לפי טעם. יש אפשרות לרכוש רוטב בלסמי מוכן בחנויות השונות.

מילות מפתח: מתכון לסלט קפרזה איטלקי,סלט קפרזה

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *