תיאור
מתכון לסלט חזה עוף לחיטוב ולמי שמחפש פיתרון מהיר וקל לארוחת חלבון מהירה ומזינה לארוחת הצהריים. קל טעים מהיר משביע וללא פחמימה!
סלט חזה עוף לחיטוב
מצרכים לסלט גדול ל-2 סועדים
לחזה עוף
מצרכים לסלט
הוראות
סרטון
כבוי
פעיל
-
שלב 1
תבלו את חזה העוף לפי התבלינים הכתובים למעלה ערבבו הכל בקערה ניתן להכניס למרינדה לילה לפני למקרר ואז לאפות בתנור על 200 מעלות לכ-15-20 דקות או עד שמתקבל הצבע המתאים, בסוף מחכים שיתקרר וחותכים לפרוסות.
-
שלב 2
חותכים את כל הירקות לפרוסות או לקוביות, אפשר לקרוע את החסה בידיים, מוסיפים לקערה גדולה ומתבלים במלח פלפל ומעט שמן זית, אפשר לזלף בסוף מעט טחינה (זהירות זה משמין).
ניתן להוסיף או להפחית בירקות או בכמות חזה העוף!
הערות
אפשר להכין חזה עוף "רזה" יותר. אבל כפית דבש היא הרבה ביחס לזה שזה מתחלק ל-2 סועדים.
רצוי לאכול את הסלט טרי ולא לשמור אותו במקרר.