סלט חזה עוף לחיטוב

מתכון לסלט חזה עוף לחיטוב
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 20 דקות זמן מנוחה 5 דקות זמן כללי 35 דקות
טמפ' בישול: 200  °C כמות מנות: 2

מצרכים לסלט גדול ל-2 סועדים

לחזה עוף

מצרכים לסלט

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    תבלו את חזה העוף לפי התבלינים הכתובים למעלה ערבבו הכל בקערה ניתן להכניס למרינדה לילה לפני למקרר ואז לאפות בתנור על 200 מעלות לכ-15-20 דקות או עד שמתקבל הצבע המתאים, בסוף מחכים שיתקרר וחותכים לפרוסות.

  2. שלב 2

    חותכים את כל הירקות לפרוסות או לקוביות, אפשר לקרוע את החסה בידיים, מוסיפים לקערה גדולה ומתבלים במלח פלפל ומעט שמן זית, אפשר לזלף בסוף מעט טחינה (זהירות זה משמין).

    ניתן להוסיף או להפחית בירקות או בכמות חזה העוף!

הערות

אפשר להכין חזה עוף "רזה" יותר. אבל כפית דבש היא הרבה ביחס לזה שזה מתחלק ל-2 סועדים.

רצוי לאכול את הסלט טרי ולא לשמור אותו במקרר.

מילות מפתח: מתכון לסלט חזה עוף לחיטוב

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *