חזה עוף בחרדל ודבש

חזה עוף בתנור בחרדל ודבש
חזה עוף בתנור בחרדל ודבש

תיאור

חזה עוף בחרדל ודבש שמכינים בתנור מתכון מנצח קל טעים מהיר מושלם לארוחת הצהריים או למי שמחפש מקור לחלבון ורוצה להכין לאחרי האימון.

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 12 דקות זמן בישול 25 דקות זמן כללי 37 דקות
טמפ' בישול: 180  °C כמות מנות: 4

מצרכים ל-4 סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    לקערה גדולה תוסיפו את כל התיבול שכתוב מלמעלה, ערבבו ותוודאו שאין גושים. תטעמו קצת ואם צריך תקנו מתיקות או חמיצות. תוסיפו את החזה עוף ערבבו טוב כסו בניילון והכניסו למקרר למספר שעות או לילה.

  2. שלב 2

    הדליקו תנור על 180 מעלות חום עליון תחתון (לא במצב טורבו!), צרבו את חזה העוף על מחבת פסים כדקה או שתיים מכל צד עד שיופיעו פסים יפים. את השאריות של המרינדה בקערה אל תזרקו (אח"כ נבריש איתם את חזה העוף במהלך האפייה). תעבירו את חזה העוף לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  3. שלב 3

    תכניסו את חזה העוף לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לא טורבו לכ-25-30 דקות או עד שיגיע בפנים לטמפ' של 71-72 מעלות! שימו לב שאחרי 10 דקות אפייה יש לפתוח את התנור להפוך את הצד שלו ולמרוח אותו להבריש שוב בנוזלי המרינדה. בסיום אחרי שתוציאו מהתנור תנו לו מנוחה קלה של 3-4 דקות ואח"כ תפרסו, בתיאבון!

    עבודה עם מד חום הכי טובה שיש! תנעצו אותו בחלק השמן של החזה עוף.
מילות מפתח: חזה עוף בחרדל ודבש

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *