תיאור
מתכון לגלידת שוקולד מ-4 מצרכים בקלי קלות ובלי יותר מדיי מאמץ, והטעם? אמאלה ואבאלה, עם צ'אנקים של שוקולד מילקה מריר מפוצץ בטעם! להגיש בכוס או בגביע, תהנו!
גלידת שוקולד 4 מצרכים
מצרכים לגלידה בתבנית אינגליש קייק
הוראות
סרטון
כבוי
פעיל
-
שלב 1
יש להוסיף לקערה גדולה שמנת מתוקה להקצפה קרה מהמקרר (חשוב) בנפח 250 מ"ל ולהקציף עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים פחית חלב מרוכז ומערבבים.
-
שלב 2
מוסיפים את הקקאו מקציפים בעזרת המיקסר הידני וממשיכים לערבב בתנועת קיפול בעזרת מרית.
-
שלב 3
קוצצים חפיסה של שוקולד מילקה אקסטרה קקאו או שוקולד מריר אהוב ומוסיפים, מערבבים בעדינות מוסיפים לתבנית אינגליש קייק מכסים ומעבירים להקפאה למספר שעות או לילה. מגישים אח"כ בכוס או גביע, תהנו!
הערות
תשתמשו בקקאו הולנדי או בלגי ואם אין לכם פשוט שימו קקאו רגיל.
שלבו קמצוץ מלח :)