תיאור
עוגת ביסקוויטים שוקולד דובאי הראשונה מסוגה בישראל, קונטרסט מושלם בין המתיקות העדינה לשוקולד המריר, הקדאיף המטוגן נשאר קריספי ומתפצפץ בפה, פשוט עונג צרוף לחך. תנסו!
עוגת ביסקוויטים שוקולד דובאי
מרכיבים לעוגה בתבנית 20X30
לגנאש שוקולד מריר
הוראות
-
שלב 1
קחו קערה גדולה תוסיפו אליה 2 גביעי שמנת מתוקה שיהיו קרים מהמקרר ותקציפו לקצפת יציבה, בשלב הראשוני כבר לפני ההקצפה תוכלו להוסיף את החלב הסוכר והאינסטנט פודינג וניל, תקציפו הכל עד לקצפת יציבה ורכה, תוסיפו חצי קילו של גבינה לבנה (הגביע הגדול) + 2 כפות מחית פיסטוק, ערבבו הכל טוב, תוסיפו עוד 7 כפות פיסטוקים שגרסתם מבעוד מועד, ערבבו בתנועת קיפול עדינה.
-
שלב 2
תוסיפו חלב לכלי קטן, טבלו ביסקוויטים שוקו בחלב, סדרו אותם כמו בסרטון על גבי תבנית 20X30, תוסיפו חצי מכמות תערובת הגבינות הפיסטוקאית שהכנתם קודם, תיישרו טוב, זלפו קצת מגנאש השוקולד המריר + תוסיפו שיערות קדאיף מטוגנות כמו בסרטון, תבנו את הקומה בצורה מסודרת ואז תטבלו עוד פעם ביסקוויטים, תסדרו, ושימו עליהם את יתרת תערובת הגבינות, תיישרו טוב.
-
שלב 3
קחו צנצנת קרם של פיסטוק מתוק עם בצק כנאפה קנוי, תוסיפו לקערה עם 5 כפות של חלב, חממו במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, ערבבו, תתקבל תערובת נוזלית, שפכו על העוגה ותיישרו.
-
שלב 4
קשטו בצדדים בשערות קדאיף מטוגנות, תוסיפו שברי פיסטוק בצדדים, זלפו מגנאש השוקולד המריר באמצע כסו ותכניסו לקירור לכמה שעות או לילה.
-
שלב 5
חתכו חתיכה, תגישו בצורה הזו: שימו שערות קדאיף מלמעלה, זלפו מגנאש השוקולד המריר ושיהיה בתיאבון
הערות
למי שאין קרם פיסטוק יש אפשרות להכין בעצמכם. תגיבו ואכתוב לכם איך.