גנאש שוקולד פרווה ללא שמנת

גנאש שוקולד פרווה ללא שמנת
גנאש שוקולד פרווה ללא שמנת

תיאור

גנאש שוקולד פרווה ללא שמנת לעוגה או לכל קינוח שתרצו בקלי קלות, הוא טבעוני, קל להכין אותו והוא יכול להישמר במקרר או במקפיא הרבה זמן! אין שמנת צמחית, אין חלב!

גנאש שוקולד פרווה ללא שמנת

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 8 דקות זמן כללי 13 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לגנאש בסיר קטן

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    שברו לסיר קטן את השוקולד המריר לקוביות, תוסיפו את חלב שיבולת השועל ערבבו בעוצמה נמוכה עד שימס ואז תוסיפו את הנס קפה, שמן הקוקוס, ואת סירופ המייפל. אפשר לתקן טעמים לפי רצונכם ולהוסיף כף קקאו + עוד קצת חלב שיבולת שועל.

    אם סמיך מדיי תוסיפו עוד כף חלב שיבולת שועל, אם דליל תוסיפו עוד קובייה או שתיים שוקולד מריר או לפי הצורך.

הערות

בחרו שוקולד מריר עם אחוז קקאו גבוה

מילות מפתח: גנאש שוקולד פרווה ללא שמנת

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *