האשבראונס כמו של מקדונלדס

האשבראונס בסגנון של מקדונלדס
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 20 דקות זמן בישול 10 דקות זמן כללי 30 דקות
טמפ' בישול: 170  °C כמות מנות: 3

מצרכים לכ-6-7 יחידות

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    קלפו וגרדו 600 גרם תפוחי אדמה אדומים (3 בינוניים-גדולים) תעבירו לסיר עם מים חמים ובשלו כמה דקות. עד שיתרככו אבל לא יותר מדיי!

  2. שלב 2

    סננו את תפוחי האדמה המגורדים שבושלו ותעבירו לקערה עם מי קרח. תנו להם להתקרר טוב טוב. אח"כ סננו שוב מנוזלים ונקזו את כל הנוזלים - אפשר לעשות את זה עם בד חיתול! תעבירו לקערה גדולה.

  3. שלב 3

    סננו את תפוחי האדמה המגורדים שבושלו ותעבירו לקערה עם מי קרח. תנו להם להתקרר טוב טוב. אח"כ סננו שוב מנוזלים ונקזו את כל הנוזלים - אפשר לעשות את זה עם בד חיתול! תעבירו לקערה גדולה. תוסיפו 2 ביצים בגודל לארג', 1 כפית מלח, 4 כפות של קורנפלור וערבבו

  4. שלב 4

    צרו צורת האשבראונס כמו בסרטון, תניחו על תבנית עם נייר אפייה [ חשוב לשים! ] ותקפיאו מספר שעות או לילה.

  5. שלב 5

    חממו שמן לטיגון עמוק שיגיע ל-170 מעלות וטגנו את ההאשבראונס עד שיזהיבו, בסיום העבירו לרשת טיגון. אל תוסיפו הרבה בבת אחת שהשמן לא יתקרר לכם. תמליחו ותהנו תאכלו עם קטשופ מיונז וחרדל :)

מילות מפתח: האשבראונס כמו של מקדונלדס

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *