איך להכין ביצה קשה / רכה מושלמת

איך להכין ביצה קשה וביצה רכה מושלמת טיפים מנצחים pinit
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 5 דקות זמן בישול 12 דקות זמן כללי 17 דקות
כמות מנות: 4

תיאור

איך להכין ביצה קשה / רכה מושלמת לפי 4 דרגות עשייה שונות, כנסו וצפו בטיפים המנצחים שלי!

מצרכים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    תוסיפו לסיר קטן עם מים כפית מלח ותחממו אותם עם מכסה, ברגע שחמים תוסיפו כף חומץ וחכו שירתחו.

  2. שלב 2

    מוסיפים את הביצים אחרי שהמים רתחו

  3. שלב 3 - מידות עשייה

    לביצה רכה ממש דרגה 1 תוציאו את הביצה אחרי 6 דקות ושימו בקערה עם קרח ומים (יעצור את הבישול ויקרר את הביצה!)
    לביצה רכה דרגה 2 תוציאו את הביצה אחרי 8 דקות לקערה עם מי קרח
    לביצה קשה עם צהוב "מעט עשוי" תוציאו אחרי 10 דקות לקעה עם המים והקרח
    ולביצה קשה מוכנה שכשכל הצהוב ממש מוכן תוציאו אחרי 12 דקות לקערה עם המים והקרח
    מידות העשייה יהיו בדיוק כמו בסרטון המצורף למתכון

  4. שלב 4

    מקלפים בעדינות וחותכים לחצי, ממליץ לכם להיות עם שעון פתוח וסטופר כדי לא לפספס אפילו חצי דקה מהזמן!

הערות

יעבוד גם עם ביצה M

מילות מפתח: איך להכין ביצה קשה / רכה מושלמת,איך מכינים ביצה קשה מושלמת וביצה רכה
תיוגים

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

[https://www.instagram.com/shahar_hen_hayokra/]