גולאש הונגרי בבירה

גולאש הונגרי בבירה
רמת קושי: בינוני זמן הכנה 25 דקות זמן בישול 3 שעות זמן כללי 3 שעות 25 דקות
כמות מנות: 5
מתאים לעונה: חורף

מצרכים ל-5 סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    קלפו את תפוחי האדמה והגזרים וחתכו לחתיכות גסות, חתכו גם פלפל אדום לחתיכות בינוניות וגם 2 בצלים לבנים תחתכו גס, סדרו בקערה.

  2. שלב 2

    חתכו פילה מדומה בשר מספר 6 או בשר מספר 8 לקוביות בינוניות (8 יוצא ממש נפלא הוא שרירי ובבישול ארוך ממש רך!)

  3. שלב 3

    חממו 3 כפות שמן זית בסיר יציקת ברזל איכותי ותצרבו את חתיכות הבשר, אח"כ תוסיפו את כל הירקות שחתכתם, תוסיפו את הבירה, מים עד לכיסוי, עלי דפנה, פלפל אנגלי, פפריקה אדומה מתוקה הונגרית, חריפה, תנו ערבוב להכל תמליחו ותפלפלו עם עוד קצת פלפל שחור גרוס או טחון.

  4. שלב 4

    תביאו את כל הסיר לרתיחה לכ-3 דקות ואח"כ כסו במכסה ותבשלו כ-3.5 שעות על אש נמוכה, תוציאו חתיכת בשר אחת תבדקו שהבשר רך ונימוח, כבו את האש ותגישו על אורז לבן. ביס חלום!

הערות

אל חשש מהבירה-הילדים יכולים לאכול - האלכוהול מתאדה בבישול! לא ישאר יותר אלכוהול בכלל! אפשר להחליף במים.

מילות מפתח: גולאש הונגרי בבירה

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *