דג לברק בלימון ודבש

דג לברק בלימון ודבש
דג לברק בלימון ודבש

תיאור

מתכון לדג לברק בלימון ודבש שמכינים במחבת בקלי קלות עם עגבניות מגי, בצל סגול פיצוץ טעמים, מנת ארוחת צהריים או ארוחת ערב מושלמת!

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 12 דקות זמן כללי 22 דקות
כמות מנות: 3

מצרכים ל-3 סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    תוסיפו לקערה גדולה את שמן הזית מיץ הלימון הדבש השום הכתוש מלח ופלפל ערבבו הכל טוב טוב ותוסיפו את 6 חתיכות דג הפילה, ערבבו טוב.

  2. שלב 2

    חממו במחבת רחבה שמן זית, חתכו 2 עגבניות מגי, 2 בצלים סגולים לרבעים, תוסיפו למחבת תנו חימום בינוני - גבוה לחריכה של הירקות!

  3. שלב 3

    תוסיפו למרכז המחבת את פילה הלברק על עור, שפכו קצת מרוטב המרינדה ותנו טיגון קצר שהעור של הדג יהפוך לקריספי, אח"כ תהפכו לעוד צריכה קלילה אך לא יותר מדיי שהדג לא יתייבש!

    אפשר לאפות בתנור על 180 מעלות לכ-15-20 דקות!
מילות מפתח: דג לברק בלימון ודבש

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *