עוגת סמורס מרשמלו
תיאור
עוגת סמורס מרשמלו עם ביסקוויטים פתי בר ושוקולד מילקה חום לבן מתכון קל ומושלם לילדים מ-3 מרכיבים בלבד!
מצרכים לעוגה בתבנית 26
הוראות
סרטון
כבוי
פעיל
-
שלב 1
לתבנית בקוטר 26 מוסיפים 4 חפיסות שוקולד מילקה חום לבן ומייצרים תחתית (אפשר להשתמש בכל שוקולד שאוהבים). מניחים מלמעלה את המרשמלו במסודר.
השוקולד למטה וטעם המרשמלו לבחירתכם! -
שלב 2
מכניסים לתנור על החום הכי גבוה (275 או 250 טורבו) לכ-10 דקות עד שהמרשמלו נחרך מלמעלה אך לא נשרף לגמרי!
-
שלב 3
מוציאים בזהירות ובעזרת ביסקוויטים פתי בר מתחילים לאכול, הילדים יעופו על זה!
אפשר להשתמש באיזה ביסקוויט שאתם אוהבים!
הערות
אפשר להשתמש בשוקולד שאוהבים, גם בשוקולד לבן או בשוקולד בלונדי.