גוואקמולי מקסיקני

מתכון לגוואקמולי מקסיקני
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 5 דקות זמן כללי 5 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לממרח בקערה קטנה

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    קצצו את הבצל הסגול ממש לקוביות קטנטנות ותשרו בקערה עם מים, תוציאו את "בשר" האבוקדו לקערה ותמעכו למחית, חתכו עגבניית מגי ותוציאו את החלק הפנימי הרטוב שלה, חתכו גם אותה לקוביות קטנות ותוסיפו לקערת האבוקדו.

  2. שלב 2

    תקצצו גבעולי רבע צרור כוסברה ותקצצו את הכוסברה דק דק תוסיפו לקערת האבוקדו, סחטו מיץ מלימון טרי אחד, תוספו מלח פלפל תערבבו ותקנו טעם לפי טעמכם האישי. ממרח מקסיקני מדהים שאפשר לאכול עם נאצ'וס או סתם למרוח ולאכול עם לחם או ברוסקטה טובה. תהנו!

הערות

לכמות גדולה תכפילו כמויות!

מילות מפתח: גוואקמולי מקסיקני תוך 10 דקות

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *