תיאור
מתכון לגוואקמולי מקסיקני שמכינים תוך 10 דקות עבודה. אפשר לאכול עם נאצ'וס או למרוח על לחם או ברוסקטה, ממרח מסורתי מדהים!
גוואקמולי מקסיקני
מצרכים לממרח בקערה קטנה
הוראות
סרטון
כבוי
פעיל
-
שלב 1
קצצו את הבצל הסגול ממש לקוביות קטנטנות ותשרו בקערה עם מים, תוציאו את "בשר" האבוקדו לקערה ותמעכו למחית, חתכו עגבניית מגי ותוציאו את החלק הפנימי הרטוב שלה, חתכו גם אותה לקוביות קטנות ותוסיפו לקערת האבוקדו.
-
שלב 2
תקצצו גבעולי רבע צרור כוסברה ותקצצו את הכוסברה דק דק תוסיפו לקערת האבוקדו, סחטו מיץ מלימון טרי אחד, תוספו מלח פלפל תערבבו ותקנו טעם לפי טעמכם האישי. ממרח מקסיקני מדהים שאפשר לאכול עם נאצ'וס או סתם למרוח ולאכול עם לחם או ברוסקטה טובה. תהנו!
הערות
לכמות גדולה תכפילו כמויות!