לימון כבוש

מתכון ללימון כבוש
מתכון ללימון כבוש

תיאור

מתכון ללימון כבוש בקלי קלות, אם אתם בקטע של ירקות כבושים שימו לב - הלימון הכבוש הזה הולך לשדרג לכם כל סנדוויץ' וכל מנה. יש באתר גם מתכון לבצל סגול מוחמץ שמשדרג כריכים ועוד כל מיני ירקות כבושים טעימים.

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 5 דקות זמן מנוחה 15 דקות זמן כללי 20 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לצנצנת לימון כבוש

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    ערבבו בקערה 2 כפיות של פפריקה מתוקה אדומה עם מלח גס, תעקרו צנצנת בנפח של בערך חצי ליטר (שפכו לתוכה מים רותחים תסגרו תשקשקו קצת ותניחו מספר דקות בצד. אח"כ תשפכו את המים ותייבשו)

  2. שלב 2

    חתכו מספר לימונים לפרוסות, תוציאו את הגרעינים. תוסיפו לתחתית הצנצנת 2 כפות גדושות של אריסה אדומה, טבלו כל פרוסת לימון שחתכתם בתערובת הפפריקה והמלח הגס ותניחו את הלימונים אחד על השני בתוך הצנצנת תלחצו אותם אחד על השני.

  3. שלב 3

    תוסיפו חצי כוס של מיץ לימון סחוט טרי או עד כמעט לכיסוי תוסיפו עוד כף אריסה ותסגרו עם שמן קנולה או שמן זית, תעבירו לקירור לכ-5 ימים, שיהיה בתיאבון!

הערות

יכול לשרת אתכם לכל מנה ולשדרג כל סנדוויץ' או סלט

מילות מפתח: מתכון ללימון כבוש

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *