תיאור
מתכון לבצל סגול מוחמץ שישדרג לכם כל כריך / כל סנדוויץ' בקלי קלות, הוא טעים ואפשר להוסיף אותו לכל דבר, הוא נשמר במקרר חודשים!
בצל סגול מוחמץ
מצרכים לצנצנת בינונית
הוראות
סרטון
כבוי
פעיל
-
שלב 1
חותכים את הבצלים הסגולים לשיערות דקות ומכניסים לצנצנת זכוכית מעוקרת
-
שלב 2
מוסיפים לסיר את החומץ המים והמלח ומרתיחים עד שהמלח נמס
-
שלב 3
את הנוזל הרותח שופכים על הבצלים לתוך הצנצנת, נותנים לה לנוח מספר דקות סוגרים ומעבירים למקרר, אפשר לאכול כבר ביום שלמחרת!
הערות
נשמר במקרר למספר שבועות קדימה!