פוטטוס בתנור

פוטטוס נדירים בתנור מתכון אש
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 15 דקות זמן בישול 35 דקות זמן מנוחה 5 דקות זמן כללי 55 דקות
טמפ' בישול: 200  °C כמות מנות: 2

מצרכים ל-2 סועדים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חתכו את תפוחי האדמה עם הקליפה שלהם לצורת פוטטוס, ממש לרבעים, תעבירו אותם לסיר עם מים רותחים (שימו מלח במים) ובשלו כ-10-12 דקות בלבד. לאחר מכן תוציאו על מגבת או נייר סופג ותייבשו אותם היטב! תדאגו שיהיו קרים גם.

  2. שלב 2

    תוסיפו לקערה את שמן הזית הפפריקה הכורכום המיונז המלח הפלפל ואבקת מרק הבצל ערבבו טוב ותוסיפו את תפוחי האדמה שבישלתם, ערבבו בעדינות כדי לא לשבור אותם ותניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה (ולא אחד על השני!).

  3. שלב 3

    הכניסו לתנור (לשלב אחד מתחת לשלב האמצעי) על 200 מעלות (לא טורבו) לכ-35 דקות או עד שמשחימים יפה, בסיום תמליחו מעט ותגישו עם קטשופ ומיונז, תהנו!

הערות

אפשר לשחק עם התיבול לפי טעמכם האישי.

מילות מפתח: פוטטוס בתנור,מתכון לפוטטוס בתנור

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *