תיאור
מתכון לחטיפי חלבון ללא תוספת סוכר מ-5 מרכיבים בלבד, קל מהיר טעים אחלה מקור לחלבון ואפשר גם בקלות להפוך אותו לטבעוני! יוצא כ-25 גרם חלבון וכ-355 קלוריות לחטיף! אם אתם תצפו בשוקולד כל חטיף יהיה כ-515 קלוריות!
חטיפי חלבון ללא תוספת סוכר
מצרכים ל-12 חטיפי חלבון
הוראות
-
שלב 1
מוסיפים לקערה גדולה כוס חלב שקדים 250 מל, מוסיפים כ-6 סקופים אבקת חלבון וניל ISO100 או חברה אחרת (180 גרם!) מערבבים טוב עד שאין גושים, מוסיפים את חמאת הבוטנים הטבעית, מערבבים טוב טוב ומגיעים למרקם חלק!
-
שלב 2
מוסיפים 400 גרם שיבולת שועל דקה ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה, את כל התערובת מורידים לתבנית 20X30 עם נייר אפייה ומשטחים טוב טוב מהדקים עם הידיים. אפשר לפזר מעט שברי שקדים מלמעלה אם רוצים ומהדקים.
-
שלב 3
מכסים את התבנית ומכניסים למקפיא למספר שעות או לילה, אח"כ מוציאים וחותכים ל-12 חתיכות שוות (כל חטיף חלבון יצא לכם כ-25 גרם חלבון)
-
שלב 4
שוברים את השוקולד המריר לקערה עמידה לחימום במיקרוגל וממיסים בפולסים של 30 שניות עד שמתקבל שוקולד מומס לגמרי. אפשר להוסיף מעט שמן קנולה שיתן לזה ברק. מערבבים ונותנים לשוקולד להצטנן מעט. מיד לאחר מכן טובלים עם מזלג כל פעם חטיף חלבון אחד ומורידים עודפי שוקולד נוזלי, מעבירים שוב לצלחת עם נייר אפייה ומקררים. בתיאבון
ברגע שהשוקולד עדיין חם אפשר לפזר שברי שקדים
כמות סועדים 12
- כמות למנה
- קלוריות 355קלוריות
- % ערך יומי *
- חלבון 25גרם50%
* אחוז הערכים היומי מבוסס על דיאטה של 2,000 קלוריות. הערך היומי שלך עשוי להיות גבוה יותר או נמוך יותר בהתאם לצרכי הקלוריות שלך.
מתכון מוצלח הכנתי ויצא מעולה! מעדיף אבל בלי השוקולד המריר המצופה כי הוא מקפיץ את הקלוריות לחטיף…
מה שטוב לך נשמה 🙂