תיאור
עוגת גבינה חלבון ללא אבקת חלבון ללא גלוטן שמכינים בקלי קלות מפוצצת בחלבון טעימה ברמות קשות ללא מיקסר כ-151 גרם חלבון לכל העוגה! שווה ברמות. יש באתר עוד מגוון מתכוני חלבון מנצחים!
עוגת גבינה חלבון ללא אבקת חלבון
מצרכים לעוגה בתבנית בקוטר 24
לטופינג:
הוראות
-
שלב 1
תוסיפו לקערה את גביעי הגבינה הלבנה והיוגורט פרו + תחליף הסוכר וערבבו טוב עד שתחליף הסוכר נמס בגבינות, מיד אח"כ תוסיפו מחית וניל קמצוץ מלח אבקת אפייה 3 ביצים לארג' וערבבו הכל הכל טוב טוב. תוסיפו את הריוויון והקורנפלור וערבבו טוב תוודאו שאין גוש אחד! עד שתתקבל תערובת חלקה!
-
שלב 2
קחו 2 ניירות אפייה תרטיבו במים תקמצ'צ'ו אותם ותפתחו, תניחו את שתיהן על תבנית בקוטר 24, תשפכו את תערובת העוגה הנוזלית לבפנים תטפחו קצת על דפנות התבנית להוצאת בועות אוויר מיותרות.
-
שלב 3
מלאו בתבנית אחרת 3 כוסות מים חמים ושימו אותה בתחתית התנור. תדליקו אותו על 200 מעלות חום עליון תחתון לא במצב טורבו וחכו 10 דקות. תכניסו אחרי 10 דקות את העוגה למרכז התנור על רשת האפייה לכ-50 דקות. אח"כ כבו את התנור ותשאירו את העוגה בפנים, תשאירו את העוגה עוד שעה בתנור בלי לפתוח אותו אפילו לשנייה! אח"כ תוציאו תנו לה להתקרר ותכניסו למקרר ללילה שתתייצב טוב.
-
שלב 4
לטופינג יש לערבב בקערה את היוגורט פרו עם האינסטנט פודינג וניל ללא תוספת סוכר, למרוח על העוגה ליישר ולכתוש קצת פתיבר ללא גלוטן מלמעלה, לחתוך ולהגיש!
יש גם פתיבר גרסה מופחתת סוכר.
הערות
למי שלא צליאקי יוכל לשים קמח במקום קורנפלור.