סופלה נוטלה 2 מצרכים

סופלה נוטלה 2 מצרכים מתכון
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 18 דקות זמן מנוחה 10 דקות זמן כללי 38 דקות
טמפ' בישול: 170  °C כמות מנות: 2

מצרכים ל-2 קינוחי סופלה

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    הדליקו תנור למצב טורבו על 170 מעלות.

  2. שלב 2

    הפרידו את חלבוני וחלמוני הביצה ל-2 קערות. לאחר מכן תקציפו את חלבוני הביצים בעזרת מיקסר ידני לקצפת יציבה. תוסיפו את ממרח הנוטלה לקערת החלמונים (הצהובים) וערבבו עם המיקסר עד שתתקבל תערובת אחידה.

    ביצים בטמפרטורת החדר חובה! תוציאו פשוט כמה שעות לפני מהמקרר
  3. שלב 3

    קחו שליש מקציפת החלבונים בכל פעם ותעבירו לתערובת הנוטלה והחלמונים, תעבירו ותערבבו בתנועת קיפול עד שתסיימו את כל קציפת החלבונים ותקבלו תערובת שוקולית נוזלית חלקה.

  4. שלב 4

    את כל תערובת השוקולד שערבבתם תעבירו ל-2 כוסות סופלה (עמידות לחום התנור). תכניסו לתנור שחיממתם מראש למצב טורבו 170 מעלות לכ-20 דקות ותוציאו. חכו שיצטננו כ-10 דקות ותאכלו. פזרו אם בא לכם אבקת סוכר.

הערות

אפשר להשתמש בממרח שוקולד אחר כמו מילקה או שוקולד השחר.

מילות מפתח: סופלה נוטלה 2 מצרכים מתכון קל

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *