ספגטי אליו אוליו

מתכון לספגטי אליו אוליו
רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 10 דקות זמן בישול 15 דקות זמן כללי 25 דקות
כמות מנות: 1

מצרכים לסועד או שניים

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    חתכו את השום לפרוסות ואת פלפל הצ'ילי האדום לפרוסות דקות ותשמרו בצד.

  2. שלב 2

    חממו מים עם הרבה מלח בסיר גדול ותביאו אותם לרתיחה. ברגע שרותחים תוסיפו ספגטי איכותי ובשלו לפי הוראות היצרן. אפשר להוסיף למים קצת שמן זית. שמרו חצי כוס ממי בבישול הספגטי בצד לאחר כך.

  3. שלב 3

    במחבת רחבה חממו שמן זית תוסיפו את פרוסות השום ופלפל הצ'ילי האדום, צ'ילי יבש גרוס ומעט פלפל שחור גרוס וערבבו בעוצמת אש בינונית (לא לשרוף!). לאחר מספר דק' השום יקבל צבע זהוב והשמן יקבל את צבעו האדום של פלפל הצ'ילי. בזמן שזה קורה מעבירים את הספגטי (כשמוכן) ישירות מהסיר למחבת החמה, מוסיפים מעט ממי הספגטי ומערבבים טוב. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה נותנים עוד ערבוב ואם רוצים גרסה חלבית מוסיפים חופן מכובד של גבינת פרמז'ן מגורדת! אפשר להוסיף לסגירה שמן צ'ילי ועוד קצת פטרוזיליה.

    אפשר להפחית חריפות ולא להשתמש בשמן צ'ילי ולא בצ'ילי גרוס.

הערות

חריפות לפי טעם אישי! כנ"ל מלח. לגרסה החלבית מוסיפים את גבינת הפרמז'ן המגורדת.

מילות מפתח: ספגטי אליו אוליו,מתכון לספגטי אליו אוליו

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *