סירניקי לביבות גבינה רוסיות בתנור

סירניקי לביבות גבינה רוסיות בתנור
סירניקי לביבות גבינה רוסיות בתנור

תיאור

סירניקי לביבות גבינה רוסיות בתנור - מתכון קל טעים מהיר עם הרבה חלבון, סה"כ כמה מרכיבים בקערה אחת, מכינים לביבות והופ לתנור, טעים ממש!

סירניקי לביבות גבינה רוסיות בתנור

רמת קושי: מתחיל זמן הכנה 15 דקות זמן בישול 35 דקות זמן מנוחה 10 דקות זמן כללי 1 שעות
טמפ' בישול: 170  °C כמות מנות: 3

מצרכים לכ-10 יחידות

להגשה

הוראות

סרטון
כבוי פעיל
  1. שלב 1

    מפוררים לקערה את גבינת הטוב טעם או הכנען או הטבורוג (500 גרם), מוסיפים תמצית וניל קמצוץ מלח 4 כפות קמח לבן ו-2 ביצים L ו-4 כפות תחליף סוכר של TRUVIA, מערבבים הכל עד לתערובת אחידה.

  2. שלב 2

    לוקחים כל פעם כף גדושה מהתערובת ומורידים על משטח מקומח היטב. מייצרים צורת עיגול וטופחים עליו קצת לצורת דיסקית עבה.

  3. שלב 3

    מרססים תרסיס שמן זית על נייר אפייה ומניחים את כל לביבות הגבינה. בצורה מסודרת.

  4. שלב 4

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות חום עליון תחתון לא טורבו - אחרי כ-15 דק' תפתחו את התנור ותהפכו את הצד שלהם בזהירות לצד השני. אחרי עוד 15 דק' תהפכו שוב ותראו אם הם השחימו / הזהיבו. ברגע שהן מזהיבות יפה תוציאו החוצה ותנו להן להצטנן.

  5. שלב 5

    מגישים עם יוגורט יווני או גבינה לבנה וריבת תות לייט של TRU וריבת פירות יער של TRU (יש להם עוד ריבות בעוד טעמים!).

    אפשר להחליף את היוגורט בשמנת חמוצה
מילות מפתח: סירניקי לביבות גבינה רוסיות בתנור,מתכון לסירניקי

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *